Skip to main content

Wij zijn ervan overtuigt dat Tutorium het beste bijlesbureau van Nederland is. Hieronder staan wat algemene redenen en financiële redenen die dit versterken.

Algemeen

Bijles voor iedereen

Of je nu op de bassischool, de middelbare school of het mbo zit? Bij Tutorium helpen wij leerlingen van alle leeftijden en elk niveau.

Fysiek- en Online bijles

Wij bieden i.v.m. het coronavirus naast bijles aan huis nu ook online bijles aan.

Individuele bijles en groepsbijles

Wij bieden zowel individuele bijlessen als groepsbijlessen aan. De uurtarieven voor groepsbijlessen liggen een stuk lager dan de tarieven voor individuele bijlessen. Daar tegenover staat dat bij de individuele bijlessen de aandacht van de bijlesdocent alleen op jou gericht is.

Snel aan de slag

Meestal doen wij er niet langer dan 3 werkdagen over om een geschikte bijlesdocent voor jou te vinden.

Bijlesdocenten met didactiek en vakkennis

Wij hanteren een strenge sollicitatieprocedure waar zowel didactiek als vakkennis getest wordt. Daarnaast leiden wij onze bijlesdocenten intern op.

Bijlesdocent die ´matcht´

Wij luisteren graag naar je eisen en wensen omtrent je bijlesdocent. Om een zo goed mogelijke match voor jou te vinden.

Wisselen van bijlesdocent

Mocht je ontevreden zijn over je bijlesdocent, zoeken wij kosteloos een nieuwe bijlesdocent die wel ‘matcht’.

Direct contact met je bijlesdocent

Zodra wij een geschikte bijlesdocent voor jou hebben gevonden, neemt de bijlesdocent persoonlijk contact met je op. Deze directe interactie met je bijlesdocent zorgt voor een comfortabelere band.

Flexibiliteit van tijden, dagen en plek

In overleg met je bijlesdocent maak je aan ieder begin van de week een weekplanning. De weekplanning is dus wekelijks aanpasbaar.

Plan van aanpak

Je bijlesdocent en jij maken na je eerste bijles een doelgerichte plan, over hoe jullie samen het probleem gaan oplossen.

Bijlesdocent ondersteunt en motiveert

Wij houden rekening met ieder leerstijl. Zo leiden we onze bijlesdocenten op om ieder leerling zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast geven onze bijlesdocenten o.a. ook tips voor bij het leren.

Oefenmateriaal

Op aanvraag verzorgen wij volledig kosteloos en opmaat gemaakte oefenmateriaal.

Gratis en goed bereikbare helpdesk

Voor vragen en ondersteuning zijn we doordeweeks tussen 9:00 en 20:00 en in het weekend tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar. Je kunt ons gratis bellen op 085 060 0594

Reflectieformulier

Wij streven naar perfectionisme. Wij vragen onze klanten daarom kritisch een reflectieformulier in te vullen. Na ontvangst van een ingevulde reflectieformulier, wordt jouw bijlesdocent ingelicht over het resultaat. Daar waar nodig is, wordt resultaatgericht geamendeerd.

Financieel

Gratis eerste bijles

Wij geloven in eerst zien en dan geloven. Ben jij benieuwd naar onze kwaliteit? Meld je hier volledig kosteloos aan voor een gratis eerste bijles. Wij zijn ervan overtuigd dat wij verschil kunnen maken.

Geen opzegtermijn

Je zit nergens aan vast. Zo is het mogelijk om voor de eerste van de aankomende maand telefonisch of via de mail je pakket op te zeggen.

Flexibiliteit in pakketten

Wij bieden een breed aanbod pakketten aan. Meer bijles betekent een lager uurtarief. Kies het pakket dat bij jou past en betaal zo nooit te veel. Toch meer of minder bijles? Je kan tot de 15e van de maand gerust van pakket wisselen. Je wisselt je pakket dan voor de volgende maand(en).

Prijs-kwaliteit verhouding

Met een van de laagste uurtarieven van de markt, weten wij desondanks uitstekende en rendementvolle bijlessen te verzorgen.

Geen bijkomende kosten

Wij rekenen geen bijkomende kosten zoals inschrijfkosten en voorrijkosten. Daarnaast is bijles door de overheid vrijgesteld van btw.

Niet opgenomen uren blijven 3 maanden geldig

Mocht je onvolledig gebruik hebben gemaakt van de uren in jouw pakket? De ongebruikte uren blijven de aankomende 3 maanden geldig. Zo betaal je dus nooit voor niets.

De voordelen

  • Al het huiswerk op tijd af
  • Meer zelfvertrouwen
  • Efficiënter en sneller studeren
  • Uitstelgedrag behoort tot het verleden
  • Vrije tijd is écht vrije tijd

1500

Ruim 1500 leerlingen gingen je al voor

100+

Ruim 100 huiswerk en bijlesbegeleiders

20

In meer dan 20 plaatsen actief

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis eerste bijles om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden
WhatsApp ons